Service roti

Contact service auto: 0761 130 321
E-mail: servascom@gmail.com
Facebook: Servascom Bicaz


ServasCOM are o lista completa de servicii pentru roti inclusiv montajul, echilibrarea si vulcanizarea.

Echilibrarea rotilor
Daca rotile nu sunt echilibrate, anvelopele se vor uza neuniform destul de repede. Lipsa echilibrarii va avea ca efect si o vibratie destul de puternica si total inconfortabila pentru conducatorul auto si va suprasolicita si sistemul de suspensie. Ca atare, echilibrarea rotilor trebuie facuta atat la primul montaj al anvelopelor cat si dupa orice reparatie sau interventie asupra ansamblului roata + janta si oricand soferul constata vibratii.

Vulcanizarea anvelopelor
Defectiunile unui pneu trebuie sa fie reparate mereu de service-uri cu personal specializat, pentru ca trebuie efectuata o analiza completa a starii anvelopei si remediate toate defectele in cel mai scurt timp, dar si in cel mai sigur mod. Nu ar trebui sa incercati sa jantati sau sa dejantati un pneu voi insiva, ci trebuie sa ii lasati pe profesionisti sa isi faca treaba.

Un comportament corect va imbunatati durata de exploatare a pneurilor
Asigura-te ca presiunea din pneuri este corecta pentru a preveni uzura neuniforma. Presiunea gresita poate afecta de asemenea si performantele masinii tale. Inverseaza anvelopele de pe o punte pe alta periodic (la 5.000 sau 10.000 km) pentru ca acestea se uzeaza diferit in functie de puntea motrica. Asigura-te de asemenea ca pneurile sunt montate conform sensului de rotatie indicat pe flancul anvelopei, pentru performante optime in orice conditii. In cazul in care veti schimba dimensiunea jantelor, verificati cu atentie si alegeti dimensiunile echivalente oferite de producatori. In caz contrar, vor aparea probleme serioase mai ales in viraje. Cu toate acestea, janta nu trebuie sa depaseasca latimea jantei permisa de dimensiunea anvelopelor.

Franare brusca si derapajele scurteaza durata de viata a anvelopelor si acest lucru este valabil in special pentru pneurile cu nituri. Prin urmare, ar trebui sa conduceti lin si cu grija, pentru a evita orice stres inutil pentru pneuri. Daca aveti orice intrebari referitoare la anvelope sau jante, nu ezitati sa intrebati personalul ServasCOM.